Hohhoh, taisin olla liian vanha niille työnhaun teemapäiville vaikka varta vasten oli kutsuttu. Siinä vaiheessa kun joku vetäjä laukoi tyyliin "saa tulla tänne jos töihin haluaa, jos on ihan kiva hengailla tuolla kadulla niin sopii meille!" tjsp niin vastasin "Nähdään kadulla!" ja lähdin litomaan. Valintojahan nämä kyllä juu, saa ihan itte valita, niin. Vittuilkoot nuoremmille, minä en enää jaksa eikä kaikkea tarvi kuunnella ainakaan kun on noinkin turha tilaisuus. Eiköhän moiset imbesillit ole kohta itse kadulla. Pärjätkööt sitten miten taitavat.

Postitoimistossa vastaanotin salaperäisen lähetyksen Englannista! Mulberry House on lähettänyt minulle 1 kappaleen T.E. Lawrencen(hän, joka viihtyi Arabiassa...) kirjaa Seven Pillars of Wisdom. Royal Mail First Class, postage paid, Great Britain. By Air Mail - Par Avion, Customs Declaration - Déclaration en douane. Joku mesenaatti / korkea taho haluaa kai tukea toimintaani. Liekö asialla itse Lawrencen perikunta? Onko heillä projekti minulle? Tarkempia tiedonantoja asian tiimoilta odotellessa.

Patikoinut tänään runsaat 10 km. Se on tavallista pidempi määrä tällaiselle osajalkaterävammaiselle. Ei siis enempää rasitusta tänään. Nyt lepuutetaan, että huomenna taas jaksetaan. Puntata voi silti Taaran kunniaksi! PUNT... myöskin huuhtelin mungpavut, jotka etenevät tällä kertaa oikein. Parin päivän päästä minulla on tolkuton lasti ituja valmiina syötäväksi. Sitä ennen heti tässä PUNT-session jälkeen maistuvat punaiset linssit, tumma riisi ja oletettavasti kosher kanankoipi.