Tärähdys vieköön, tervehdys! Turskatin pirskatti! Tänään olen kadottanut koko piippuhyllyni, joten joudun polttamaan sikaria. Kuka vei piippuhyllyn? Veikö hirttämätön Lossi sen Ruissaloon toissapäiväisellä elostelureissullaan? Ei tähän saata nykyaan tolloja pyytää apuun, kyllä tämäkin on ratkaistava itse. Lepäisit jo rauhassa, komisario Palmu! Niin, se oli eräs seikkailuni josta olisi jo Mika Waltarin elokuvakäsikirjoituskin valmiina. Näyttelijäpirujen lakko esti koko roskan. Jonkun olisi hitto vie aika toteuttaa se elokuva, niin että voisin viimeinkin levätä rauhassa eikä tarvitsisi riehua levottomana täällä herra Lossin blogissa! Kyllä andtarmen-ryhmä sen voisi tehdä. Ensin pitää vaan anastaa käsikirjoitus sen syyntakeettoman ketkun, Pano Rajulan hallusta Hämeenkyröstä. Sen humpuukimestarin tyyssijan eli niinsanotun Villa Viemäryksen ikkunasta voisi mennä sisään ja kassakaappiin käyttää nitroa. Rajulan voi tarvitaessa huumata kloroformilla tai ampua vaimennetulla pistoolilla. Itse asiassa hänen hiljentämisensä olisi suotavaa, nitistäkää pois vaan. Hansikkaita on syytä käyttää ja silopohjaisia kenkiä. Siitä vaan poijaat! Tahdon levätä rauhassa!

 

palmu2.jpg

Kun on näin monta rikospähkinää ratkaissut niin osaa sellaisen hiisi vie suunnitellakin!

-Juonenkäänne-

No nyt siltä juupelin Lossielta pukkaa tällaisen tason astraaliviestintää:

Terveisiä Auran kirkonkylästä! Söin pitsan Aura-juustolla, ostin tulisen Aura-sinapin ja Aura-pint oluen ja tuossa virtaa Aurajokikin! Auranmaan leipomon kahvilamyymälän munkkineiti oli hurmaava. Auralainen alkuasukaspoika kertoi minulle pyörätemppukisoihin harjoittelusta ja kerjäsi selvästi adoptointia.

Mitähän keikauksesta tulee jos meno on noin rento, jjäkö nulikka käpälälautaan? Visertääkö minun nimeni julki jos kiduttavat? Nooh, vaikka pahin kävisi niin eivät minunlaista parkkiintunutta tervaskantoa tohdi ronskisti rankaista! Eivät-hän!